Hodnocení obchodu

5,0 43 hodnocení
5
43x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 5.7.2022
objednávala jsem poprvé a doporučuji, komunikace super, zboží bylo doručeno rychle, krásně zabalené s malými dárečky, určitě bude objednávat i nadále
H Avatar autora Hana | 26.4.2022
PO Avatar autora Petra Osomová | 18.4.2022
Děkuji moc,maximálně mi vyšli vstříc,zboží krásné,děkuji za všschno a moc doporučuji!!!!!!!!
A Avatar autora Alena | 20.3.2022
Nakupovala jsem v e-shopu poprvé (svoji oblíbenou značku) a vše proběhlo řádně, k zásilce byla přiložena malá pozornost, která potěšila.
M Avatar autora Marcela | 16.2.2022
Skvělé, velmi vstřícné jednání při výměně velikosti, zásilka dojde obratem.
T Avatar autora tereza | 16.2.2022
Zboží top,komunikace top a dodání zase top-takto by to mělo vypadat na všech e-shopech. Jsem moc ráda za lidi co dělají svoji práci s laskou.
I Avatar autora Ivana | 13.2.2022
Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem spokojená. Komunikace je super, zboží krásné, odeslání rychlé. Není co vytknout a vřele doporučuji. Děkuji
B Avatar autora Blanka | 12.2.2022
Byl to můj první nákup a určitě se zase ráda vrátím. Profesionální přístup, prioritou je maximální spokojenost zákazníka. A jako bonus rychlé zaslání.
I Avatar autora Iva | 8.1.2022
Nakupuji opakovaně a jsem velice spokojená. Zboží je úžasné, krásně zabalené, voňavé, obratem dodané. Určitě ráda navštívím i prodejnu, jakmile budu mít cestu. Děkuji velice za vše.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.1.2022
Moc Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář! Těší nás,že jste moc spokojená. Děkujeme a moc jsi Vážíme Vás jako našeho zákazníka S pozdravem HL FASHION
H Avatar autora Hana | 19.12.2021
Super, naprostá spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.1.2022
Vždy nás tak krásný komentáře velice potěší. Moc Vám děkujeme
JN Avatar autora JITKA NEVÍDALOVÁ | 31.10.2021
Krásné kvalitní zboží.Doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 1.11.2021
Velice jsi vážíme vašeho krásného hodnocení. S pozdravem HL Fashion
J Avatar autora Jana | 26.10.2021
Dokonale zabalené-nádherné zboží-kvalitní a úžasná komunikace-doporučuji Vsem co chtějí kvalitu za rozumnou cenu❤️Jsem velice spokojena a dekuji za Vás e-shop.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.10.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme HL FASHION
S Avatar autora sarka | 5.10.2021
Naprosta spokojenost -jste super e-shop,komunikace na 100% moc dekuji,že je nekdo jeste slušný a jedná tak jako vy-děkuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.10.2021
Vždy nás tak krásný komentáře velice potěší. Moc Vám děkujeme
J Avatar autora jana | 5.8.2021
Nakupuji jen po internetu,ale tento eshop se stal mojí jedničkou.Komunikace vyborná,krásně zabaleno,jeden den kliknu a max za dva dny nosím!!Zboží naprostá spokojenost a kvalita bomba.Dámy tady chybu neuděláte a budete spokojené.Byla jsem i osobně v Jihlavě nakoupit a zase obchod krásný a prezentace zboží -smekám.Děkuji za tyto dámy,že stále jsou tak milé.Děkuji Vam a zase objednám.Vaše spokojená zakaznice Jana z Brna
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.8.2021
Moc Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář! Těší nás,že jste moc spokojená. Děkujeme a moc jsi Vážíme Vás jako našeho zákazníka S pozdravem HL FASHION
I Avatar autora Iva | 4.8.2021
Moc děkuji a určitě doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.8.2021
Děkujeme za tak krásný komentář :) HL FASHION
Avatar autora J.K. | 17.7.2021
Děkuji a doporučuji, vše profesionální
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Velice jsi vážíme vašeho krásného hodnocení. S pozdravem HL Fashion
E Avatar autora Eva | 3.7.2021
Vše O.K. Zboží krásně zabalené, malá pozornost k tomu, radost nakupovat.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
NM Avatar autora Nataša Malichová | 7.6.2021
Nenakupovala jsem přes E-shop poprvé, tak bych se při hodnocení opakovala. Shrnu jedním slovem DÉKUJI za všem vřele doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
P Avatar autora Pavla | 25.2.2021
Vše v pořádku, rychlé dodání zboží, dobře zabalené, spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
L Avatar autora Lenka | 21.2.2021
Super, bez výhrad!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz