Hodnocení obchodu

5,0 25 hodnocení
5
25x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavla | 25.2.2021
Vše v pořádku, rychlé dodání zboží, dobře zabalené, spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
L Avatar autora Lenka | 21.2.2021
Super, bez výhrad!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
L Avatar autora Lenka | 3.2.2021
3.2.2021 Perfektně zabalené a kvalitní zboží. Skvělá komunikace obchodu a rychlé dodání zboží. Obchod mohu jen a jen doporučit a těším se na další objednávku .
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
I Avatar autora Ivana | 30.1.2021
Velká spokojenost, vstřícnost, ochota, rychlé odeslání i kvalita. Vřele doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
D Avatar autora Dáša | 26.1.2021
Doporučuji, naprostá spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
R Avatar autora Renata F. | 26.1.2021
Opět naprostá spokojenost! Nádherné oblečení! Rychlost, kvalita.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
E Avatar autora Elisabeth | 12.1.2021
Mužů se jen přidat. Jsem na 100% spokojena. Hlavně majitelky jak prodavačky jsou skvělí a vzdicky pořadí. Ten E-shop skvěle funguje a jsou tak ochotni ze jak se dovedli ze jsem po nehodě ze me oblečeni osobně přivezou nebo vyzvednou kdy by to nesedilo. Od ty doby co bydlíme v Jihlavě uz nikam jinam nechodím. S oblečeni je kvalitní. Za propadne chybí se omlouvám, jsem původem s Německa.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
R Avatar autora Renata F. | 9.1.2021
Absolutně spokojená.Výborná komunikace, rychlé dodání a krásně zabaleno. Navíc jsem dostala dáreček za to, že zboží již nebylo dostupné. Děkuji, určitě to nebyl poslední nákup.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
H Avatar autora Hana | 2.1.2021
Naprostá spokojenost, krásně zabaleno, majitelka obchodu ohledně výměny zboží velmi vstřícná a příjemná. Prostě osobní přístup k zákazníkovi, jaký se jen tak nevidí. Rozhodně doporučuji a děkuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
J Avatar autora Janina | 30.12.2020
Naprostá spokojenost-komunikace 100%-dodani 100% -krásné zabaleno a kvalita zboží 100% -damy-slečny-tento e-shop DOPORUČUJI na 100%!!-uz vybírám další zboží a dekuji Vám.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
J Avatar autora Jitka | 27.12.2020
Nabízené oděvy jsou vkusné, z kvalitních materálů a barvy odpovídají obrázkům. Potěšilo mě velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží, které bylo pěkně zabaleno.Velká spokojenost!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
E Avatar autora Eva Č. | 23.12.2020
Objednané zboží mi přišlo obratem, i když bylo těsně před Vánoci, a tak krásně zabalené, až mi to vyrazilo dech. V obchodě HL Móda nakupuji dobrých 10 let, značky Cecil a Street One miluji a protože to mám do prodejny přece jen kousek cesty, jsem nadšená, že nyní mohu objednávat i přes e-shop. Obchod mohu jen doporučit, protože zde najdete nejen skvělé věci, ale také skvělé majitelky, které módě a zákazníkům slouží do roztrhání těla.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
Z Avatar autora Zuzka | 18.12.2020
Mohu jen doporučit-vše krasne zabaleno a dodání do 2 dnů.Veliká spokojenost se zbožím.Dekuji za Vás e-shop i obchod v Jihlavě -jste super i vaše zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
NM Avatar autora Nataša Malichová | 8.12.2020
S obchodem jsem velmi spokojená. Rychlé vyřízení objednávky, také vyzvednutí v Zásilkovně proběhlo bez problémů. Zboží krásně zabaleno. Určitě doporučuji ostatním nakupujíícím.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
NM Avatar autora Nataša Malichová | 11.11.2020
Stránky HL Fashion jsem objevila úplně náhodou při hledání zboží Cecil a Street one. Hned jsem si objednala můj oblíbený kousek. Moje objednávka byla vyřízena obratem. Balíček byl úhledně zabalený a taky halenka do krásného barevného papíru. Je vidět, že si váží svého zákazníka. Byl to můj první, ale určitě ne poslední nákup. Rozhodně doporučuji ostatním nakupujícím, hlavně těm, co mají rádi kvalitní, značkové a cenově dostupné zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
H Avatar autora Helena | 8.11.2020
Byl to můj první nákup a byla jsem mile překvapena rychlostí dodání zboží, které je kvalitní a navíc bylo zabaleno do nádherného papíru. Už nyní mám vybrané další kousky do svého šatníku. Přeji ať se Vám daří.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
HK Avatar autora Helena Kašíková | 1.11.2020
Jsem nadšená z e-shopu. Mám ráda zboží z HL mody už dlouho.Zdravím z chaty a jdu zase hledat něco pěkného!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
E Avatar autora Eva | 27.10.2020
Děkuji moc.Jsem velice spokojená zboží je opravdu slušivé. Děkuji S pozdravem Eva Pečtová
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
K Avatar autora Katka | 24.10.2020
Zboži a kvalita vse na 100% ja moc dekuji.At se Vam daři
P Avatar autora Petula | 24.10.2020
Skvělý přístup k zákazníkovi. Rychle doručení objednávky! Urcite objednam znovu :)
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
x