Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora sarka | 5.10.2021
Naprosta spokojenost -jste super e-shop,komunikace na 100% moc dekuji,že je nekdo jeste slušný a jedná tak jako vy-děkuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.10.2021
Vždy nás tak krásný komentáře velice potěší. Moc Vám děkujeme
J Avatar autora jana | 5.8.2021
Nakupuji jen po internetu,ale tento eshop se stal mojí jedničkou.Komunikace vyborná,krásně zabaleno,jeden den kliknu a max za dva dny nosím!!Zboží naprostá spokojenost a kvalita bomba.Dámy tady chybu neuděláte a budete spokojené.Byla jsem i osobně v Jihlavě nakoupit a zase obchod krásný a prezentace zboží -smekám.Děkuji za tyto dámy,že stále jsou tak milé.Děkuji Vam a zase objednám.Vaše spokojená zakaznice Jana z Brna
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.8.2021
Moc Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář! Těší nás,že jste moc spokojená. Děkujeme a moc jsi Vážíme Vás jako našeho zákazníka S pozdravem HL FASHION
I Avatar autora Iva | 4.8.2021
Moc děkuji a určitě doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 5.8.2021
Děkujeme za tak krásný komentář :) HL FASHION
Avatar autora J.K. | 17.7.2021
Děkuji a doporučuji, vše profesionální
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Velice jsi vážíme vašeho krásného hodnocení. S pozdravem HL Fashion
E Avatar autora Eva | 3.7.2021
Vše O.K. Zboží krásně zabalené, malá pozornost k tomu, radost nakupovat.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
NM Avatar autora Nataša Malichová | 7.6.2021
Nenakupovala jsem přes E-shop poprvé, tak bych se při hodnocení opakovala. Shrnu jedním slovem DÉKUJI za všem vřele doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.7.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
P Avatar autora Pavla | 25.2.2021
Vše v pořádku, rychlé dodání zboží, dobře zabalené, spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
L Avatar autora Lenka | 21.2.2021
Super, bez výhrad!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2021
Velice děkujeme za tak krásný komentář.Děkujeme
L Avatar autora Lenka | 3.2.2021
3.2.2021 Perfektně zabalené a kvalitní zboží. Skvělá komunikace obchodu a rychlé dodání zboží. Obchod mohu jen a jen doporučit a těším se na další objednávku .
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
I Avatar autora Ivana | 30.1.2021
Velká spokojenost, vstřícnost, ochota, rychlé odeslání i kvalita. Vřele doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
D Avatar autora Dáša | 26.1.2021
Doporučuji, naprostá spokojenost.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
R Avatar autora Renata F. | 26.1.2021
Opět naprostá spokojenost! Nádherné oblečení! Rychlost, kvalita.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
E Avatar autora Elisabeth | 12.1.2021
Mužů se jen přidat. Jsem na 100% spokojena. Hlavně majitelky jak prodavačky jsou skvělí a vzdicky pořadí. Ten E-shop skvěle funguje a jsou tak ochotni ze jak se dovedli ze jsem po nehodě ze me oblečeni osobně přivezou nebo vyzvednou kdy by to nesedilo. Od ty doby co bydlíme v Jihlavě uz nikam jinam nechodím. S oblečeni je kvalitní. Za propadne chybí se omlouvám, jsem původem s Německa.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 12.1.2021
Moc Vám děkujeme za tak krásný komentář. Těší nás,že jste moc spokojená.Děkujeme
R Avatar autora Renata F. | 9.1.2021
Absolutně spokojená.Výborná komunikace, rychlé dodání a krásně zabaleno. Navíc jsem dostala dáreček za to, že zboží již nebylo dostupné. Děkuji, určitě to nebyl poslední nákup.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
H Avatar autora Hana | 2.1.2021
Naprostá spokojenost, krásně zabaleno, majitelka obchodu ohledně výměny zboží velmi vstřícná a příjemná. Prostě osobní přístup k zákazníkovi, jaký se jen tak nevidí. Rozhodně doporučuji a děkuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
J Avatar autora Janina | 30.12.2020
Naprostá spokojenost-komunikace 100%-dodani 100% -krásné zabaleno a kvalita zboží 100% -damy-slečny-tento e-shop DOPORUČUJI na 100%!!-uz vybírám další zboží a dekuji Vám.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
J Avatar autora Jitka | 27.12.2020
Nabízené oděvy jsou vkusné, z kvalitních materálů a barvy odpovídají obrázkům. Potěšilo mě velmi rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží, které bylo pěkně zabaleno.Velká spokojenost!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
E Avatar autora Eva Č. | 23.12.2020
Objednané zboží mi přišlo obratem, i když bylo těsně před Vánoci, a tak krásně zabalené, až mi to vyrazilo dech. V obchodě HL Móda nakupuji dobrých 10 let, značky Cecil a Street One miluji a protože to mám do prodejny přece jen kousek cesty, jsem nadšená, že nyní mohu objednávat i přes e-shop. Obchod mohu jen doporučit, protože zde najdete nejen skvělé věci, ale také skvělé majitelky, které módě a zákazníkům slouží do roztrhání těla.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.1.2021
Velice nás těší Vaše hondocení.Děkujeme
Z Avatar autora Zuzka | 18.12.2020
Mohu jen doporučit-vše krasne zabaleno a dodání do 2 dnů.Veliká spokojenost se zbožím.Dekuji za Vás e-shop i obchod v Jihlavě -jste super i vaše zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
NM Avatar autora Nataša Malichová | 8.12.2020
S obchodem jsem velmi spokojená. Rychlé vyřízení objednávky, také vyzvednutí v Zásilkovně proběhlo bez problémů. Zboží krásně zabaleno. Určitě doporučuji ostatním nakupujíícím.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 4.2.2021
Velice jsi vážíme vašeho hodnocení.Děkujeme moc HL FASHION
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz
x